24. jul, 2016

Text

att gå vidare även när det känns tungt kan vara något som helar. Att inte ge upp är karakärs danande. Det sägs att det som inte dödar härdar och det är nog ett faktum. det är bara trist när det skall gå så långt att man hamnar i den situationen att man sitter i valet och kvalet att vara kvar eller inte.

Nu känns det inte så för mig nu men jag har varit i situationen att jag funderade på att lämna jorde livet. jag är glad att jag inte avslutade det de gånger jag var nära.

Det finns så mycket i välden som är vackert underbart och fantastiskt, det var detta och kärleken till  mina nära och kära och vänner som fick mig att tänka possitivt i mörkret. 

Det finns så mycket vi  vet dock ingen av oss vet allt inte heller så jag.

så att bara vara sig själv och ha förtröstan i att gud finns har hjälpt mig och många mer det vet jag för jag är inte ensam troende. ha en bra dag och gå uti herrens hage och förnöjs.

det blir mina ord idag.

Senaste kommentaren

07.01 | 21:39

du kan skriva in web adress i browser om länkningen inte fungerar den finns på läs tipps hos evidens

06.01 | 03:26

Jag hittar tyvärr ej din bok längre den verkliga overkligheten. Vart kan man få tag på den? Då jag känner lite folk som skulle vara i behov av den. Tack för all hjälp.
Mvh,
Linda

17.11 | 19:17

Det här ser ut som en jättebra början och jag hoppas att du kommer att utveckla hemsidan ännu mera och gärna med fler filmer.

16.11 | 12:07

Vågar prata om sina liv menar jag förstås

Dela den här sidan