10. apr, 2022

Text

Att vara en i världsbilden kan kännas svårt för många och när det rumlar om i världens situation gör det inte lättare. Vad menar jag då med att vara en i världsbilden? Helt enkelt att vara en människa i mängden. Om man tar definitionen psykisk ohälsa med i bilden blir det inte lättare det blir svårare. Dock får man inte sluta sträva mot ett bättre mående ett bättre liv en bättre vardag.

Det kan vara känslomässigt milslångt att komma till förbättring men man måste börja i det lilla att ta initiativ av försöka att förbättra inte världen utan sin vardag och med det är ett litet steg att förbättra världen.  Dagen tankegångar för min del. Ha det gott om ni inte har något bättre för er njut av en glass i vår solen om ni kan.

Senaste kommentaren

07.01 | 21:39

du kan skriva in web adress i browser om länkningen inte fungerar den finns på läs tipps hos evidens

06.01 | 03:26

Jag hittar tyvärr ej din bok längre den verkliga overkligheten. Vart kan man få tag på den? Då jag känner lite folk som skulle vara i behov av den. Tack för all hjälp.
Mvh,
Linda

17.11 | 19:17

Det här ser ut som en jättebra början och jag hoppas att du kommer att utveckla hemsidan ännu mera och gärna med fler filmer.

16.11 | 12:07

Vågar prata om sina liv menar jag förstås

Dela den här sidan